Schoonheidssalon Lisette Boom
“U heeft maar één huid en die verdient de beste verzorging” 

Prijzen huidverzorgende gelaatsbehandelingen


Jeugd gelaatsbehandeling (tot 18 jaar duur ca. 40 min.)    € 45,00

Bestaande uit:

Huidanalyse

Masker

Oppervlaktereiniging

Dagverzorging

Dieptereiniging; peeling

Eventueel lichte make-up

Onzuiverheden verwijderen

 


Basis gelaatsbehandeling (duur ca. 45 min.)                           € 55,00

Bestaande uit:

Huidanalyse

Masker

Oppervlaktereiniging

Dagverzorging

Dieptereiniging; peeling

Eventueel lichte make-up

Onzuiverheden verwijderen

 

 

Complete gelaatsbehandeling (duur ca. 60 min.)                      € 65,00

Bestaande uit:

Huidanalyse

Gelaats- en decolleté massage

Oppervlaktereiniging

Masker

Dieptereiniging; peeling

Dagverzorging

Onzuiverheden verwijderen

Eventueel lichte make-up

Epileren wenkbrauwen (bijwerken)
Speciale gelaatsbehandeling (duur ca. 90 min.)                        € 85,00

Bestaande uit:

Huidanalyse

Gelaats- en decolleté massage

Oppervlaktereiniging

Ampul

Dieptereiniging; peeling

Masker

Onzuiverheden verwijderen

Dagverzorging

Wenkbrauwen en wimpers verven

Eventueel lichte make-up

Epileren wenkbrauwen (bijwerken)

 


Prijzen huidverbeterende gelaatsbehandelingen 

De behandelingen zijn op maat. De basis is als volgt: oppervlaktereiniging, dieptereiniging; peeling, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, masker, aangepaste massage en dagverzorging. 


Algen Peeling 

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De Algen peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren in de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 - 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid. De Algen peeling is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid zoals acne, couperose en rosacea.

Werkstoffen in de Algen peeling:

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de Algen peeling.

Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen.

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

De Algen peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen: 

Acne en de vette huid
Droge huid
Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
Couperose
Rosacea
Littekens
Grove poriën

Wat kun je verwachten van de Algen peeling?

De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.
Je huid voelt heerlijk zacht en fris.

Nazorg:

Omdat de Algen peeling nog 10 dagen in uw huid doorwerkt geven wij u graag enkele tips.

Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. 
Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.
Vermijd 10 dagen de zonnebank. Uw huid is na een Algen peeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, heeft u kans op verbranding. 
Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block. 
Sluit uw dagverzorging af met een SPF om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.
Scrub bij lichte schilfering van de huid.

Duur: ca. 60 minuten

Algen peeling € 85,00  

Kuurverband (3 x in 2 weken) € 220,-

CO2 Treatment

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.
De CO2 treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

Werking C02 treatment
Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met dit treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Wat kun je van de behandeling verwachten?
Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

Dit treatment vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:
Fijne lijntjes en rimpels
Vochtarme huid
Doffe, vale huidskleur
Acne en onzuivere huid
Huidveroudering

Het CO2 treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

Duur ca. 60 minuten

CO2 treatment € 85,00

Deep Phyto Peeling

Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren.

De Deep Phyto peeling is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen: 

Door de zon beschadigde huid
Oppervlakkige pigmentvlekken
Rimpels en lijnen
Rokershuid
Een doffe, grijzige en vermoeide huid zonder glans
Acne en (acne) littekens

Effecten van Deep Phyto peeling?

Het indrukwekkende aan het Deep Phyto peeling is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

Werkstoffen in de Deep Phyto peeling:

In de Deep Phyto peeling zorgen de volgende fruitzuren voor effectieve verbetering van jouw huid:

Glycolzuur: Glycolzuur valt onder de groep fruitzuren en bestaat uit hele kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. Hierdoor is glycolzuur zeer effectief voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk aan: een doffe en ‘grijzige’ huid, rimpels en lijnen en oppervlakkige pigmentvlekken. Daarnaast heeft onderzoek aangetoond dat glycolzuur de huid zeer effectief hersteld, nadat deze zonschade heeft opgelopen.

Salicylzuur: Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleeft zitten. Dit zorgt voor minder mee-eeters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig omdat het doordringt tot diep in de poriënlaag. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. Het ingrediënt heeft een anti-irriterend en ontstekingsremmend effect en maakt het daarom een effectief ingrediënt om de huid te verzachten en roodheden te verminderen.

Melkzuur: Melkzuur is ter ondersteuning van Salicyl- en glycolzuur toegevoegd aan de Deep Phyto peeling en zorgt voornamelijk voor een diepe hydratatie van de huid.

Nazorg:

Reinig je gezicht met koud water, dit helpt de huid te kalmeren
Vermijd gedurende 2 dage na de peeling intensief sporten en de sauna.
Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block.
Zorg dat de huid goed gehydrateerd blijft.
Gebruik 2 weken na de fruitzuurpeeling geen scrubs.
Na een fruitzuurpeeling kan de huid gaan vervellen. Trek niet aan de velletjes, maar laat ze zitten.
Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn.
Vermijd 10 dagen de zonnebank. 

Duur: ca. 60 minuten

Deep Phyto peeling € 75,00 

Deep Phyto peeling inclusief de Algen peeling € 115,00
Extra in combinatie met een gelaatsbehandeling:

Epileren/waxen wenkbrauwen

 € 6,50

Verven wimpers

 € 6,50

Verven wenkbrauwen

 € 6,50

Bovenlip harsen

 € 6,50

Kin harsen

 € 6,50
 Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Wijzigingen onder voorbehoud.