Schoonheidssalon Lisette Boom
“U heeft maar één huid en die verdient de beste verzorging” 


Schoonheidssalon Lisette Boom heeft bewust gekozen om de producten van Declaré, Décaar, Treatments®, Golden Rose make-up te gebruiken in de schoonheidssalon. 

Welkom in de wereld van Declaré

Declaré werd rond 1980 ontwikkeld en was destijds wereldwijd  de eerste cosmeticalijn speciaal gericht op de gevoelige huid. De eigenaar is Troll Cosmetics. De afdeling research en development zorgt voor voortdurende innovatie van de Declaré producten. Deze worden onder de strengste farmaceutische richtlijnen ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. Declaré staat voor transparantie, puurheid, optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Declaré wordt wereld wijd in meer dan 50 landen verkocht. De producten verbeteren de huidbarrière, verminderen de gevoeligheid, geven actieve celbescherming, gaan veroudering van de huid tegen. 

Declaré zorgt voor de schoonheid van de gevoelige huid. Er is een groot scala aan producten want ook de gevoelige huid kent meerdere huidtype en condities. Ik help u graag de juiste keuze te maken in de thuisverzorging.

Bent u geïnteresseerd in de producten van Declaré? Uiteraard zijn deze te koop in de schoonheidssalon.

Welkom in de wereld van Décaar

Décaar Paris is een modern cosmeceutical merk. Het merk baseert zich op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Décaar streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te bieden. Zodoende is Décaar goed voor zowel uw huid, uw lichaam als voor het milieu!

Visie

Décaar levert innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen en de producten kunnen worden gebruikt voor verschillende huidtypen.

Zichtbare huidverbetering

Décaar staat voor eerlijkheid. Bij deze producten komen geen loze beloftes om de hoek kijken. Het is gewoon goede cosmetica die ervoor zorgt dat jouw huid gaat stralen!

Décaar Paris heeft verschillende lijnen die elk hun eigen huidprobleem oplossen. Heeft u last van acne, pigmentvlekken, een gevoelige huid of fijne lijntje en/of rimpels? Voor ieder huidprobleem heeft Décaar een mooie lijn gemaakt.

Ook is het belangrijk om te weten dat Décaar werkt met 100% zuivere ingrediënten. De producten zijn vrij van parabenen, synthetische kleurstoffen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie.

Bent u geïnteresseerd in de producten van Décaar? Uiteraard zijn deze te koop in de schoonheidssalon.Droom weg in de wereld van TREATMENTS®

Droom weg naar een bijna vergeten wereld. De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli. TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die u meenemen naar het authentieke Ceylon. Ervaar de Ceylon Treatment. Laat uzelf meevoeren naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor uw huid. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt u ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens wordt uw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid! Er is een breed scala aan producten aanwezig in de schoonheidssalon. 


Welkom in de wereld van Golden Rose make up

Golden Rose Cosmetics is gestart met de productie van de exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden.

De producten zijn uiteraard dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. De producten van Golden Rose zijn zeer aangenaam bij allergische eindgebruikers. Het is bewezen dat bij negen van de tien eindgebruikers geen allergische reacties voorkomt. Er is een breed scala aan producten en ik help u graag de juiste keuze te maken.


LYCON Precision Waxing, 

dé elite onder de professionele waxen


LYCON Precision Waxing is dé elite onder de professionele waxen en after care, afkomstig uit Australië. Deze unieke en geavanceerde methode van ontharen wordt in meer dan 65 landen toegepast door vooraanstaande beautysalons en spa’s. Het LYCON-assortiment bestaat uit een brede keuze aan hot- en stripwaxen en de LycoJetwax, die speciaal geschikt is voor korte en heel stugge haren. Ook zijn er voor- en nabehandelingslotions en accessoires, waarmee de LYCON Waxing Professional voor u een perfect resultaat kan garanderen.