Schoonheidssalon Lisette Boom
“U heeft maar één huid en die verdient de beste verzorging” 


Huidverzorgende en huidverbeterende gelaatsbehandelingen


Huidverzorging

Op het gebied van huidverzorging kunt u bij mij kiezen uit een ruim aanbod van gezichtsbehandelingen.

De huidverzorgende behandelingen zijn perfect afgestemd op de behoeften van de verschillende huidbeelden en de desbetreffende huidtoestand. Door middel van een huidanalyse wordt er een onderzoek van de huid gedaan, zodat ik u kan voorzien van een behandeling die geheel aansluit bij uw huidbehoefte. Uitgevoerd met het merk Declaré.Huidverbetering

Met een huidverbeterende behandeling help ik u ongeacht uw leeftijd aan een mooie, stralende huid. 

Heeft u last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? Decaar biedt u een effectieve oplossing voor zichtbare verbetering van uw huid.

Door middel van een huidanalyse wordt er een onderzoek van de huid gedaan, zodat ik u kan voorzien van een behandeling die geheel aansluit bij uw huidbehoefte. Uitgevoerd met het merk Decaar.


Iedereen weet dat stress, luchtverontreiniging, verkeerde voedings-gewoonten en zonlicht sporen achterlaat op de huid. Persoonlijke verzorging is dan ook geen luxe, maar een noodzaak.

Een regelmatige schoonheidsbehandeling brengt niet alleen uw uiterlijk, maar ook uw innerlijk weer in topvorm. Wie wil dat nou niet? Even tijd voor uzelf en uw lichaam.


Lichaamsbehandelingen

Massage - Hotstone massage - Cupping massage
Massage is een perfect middel om lichaam en geest te ontspannen. 
De bloedsomloop wordt gestimuleerd om opgehoopte afvalstoffen af te voeren. 
U gaat weer als herboren naar huis.

Ontharen

Ontharen van het lichaam gebeurt om allerlei redenen, hygiënische reden, praktische reden en
cosmetisch storend.
LYCON Precision Waxing is dé elite onder de professionele waxen en after care, afkomstig uit Australië. Ontharen wordt met name een geliefde bezigheid in de zomerperiode wanneer armen en benen minder bedekt zijn.

Korte behandelingen 

Epileren, verven wimpers en verven wenkbrauwen.


Cryotherapie 

Behandeling voor diverse goedaardige huidoneffenheden zoals wratten, gesteelde wratten (fibromen), ouderdomswratten en pigmentvlekken.


Wimperlift 

Creëer de ultieme open blik met de wimperlift! Uw wimpers worden gekruld en geverfd met ultra zachte producten waardoor u langere, volle en gekrulde wimpers krijgt voor ca. 2 maanden.