Schoonheidssalon Lisette Boom
“U heeft maar één huid en die verdient de beste verzorging” 

Nieuws/ActiesValentijn 13 februari 2024

Volgende week is het Valentijn, wil je nog iemand verrassen?
Een pakket van Declaré of Decaar of een heerlijk luchtje van Yodeyma?


Of een cadeaubon?


Het wordt mooi verpakt en binnen een straal van 5 km (in overleg met jou)
wordt het bij je Valentijn bezorgd.


Tel.: 06 51 95 27 44
www.schoonheidssalonlisetteboom.nl


Huidverbetering in de schoonheidssalon

 

 DÉCAAR CO2 Treatment

 

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.
De CO2 treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

Werking C02 treatment
Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met dit treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Wat kun je van de behandeling verwachten?
Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.
Dit treatment vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:
Fijne lijntjes en rimpels
Vochtarme huid
Doffe, vale huidskleur
Acne en onzuivere huid
Huidveroudering

Het CO2 treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor meer informatie.
Heeft u vragen? Stel deze gerust tel.: 06 51 95 27 44 of via @mail: info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in de schoonheidssalon.
Groet, Lisette

 

DÉCAAR Algen peeling (Kruidenpeeling/Bio peeling)

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. 

Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralende

Hoe werkt de Algen peeling?

De DÉCAAR Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peeling poeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling. Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. 

De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Geschikt voor:

Rimpels en lijntjes
Acne & de vette huid
Droge huid
Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
Couperose
Rosacea
Littekens 
Grove poriën
De meest gevoelige huidtypen
Preventief tegen huidveroudering


Wat zijn de resultaten na de DÉCAAR Algen peeling?

Dode huidcellen zijn verwijderd
Uw acne of andere huidproblemen zijn sterk verminderd
Het stoppen van ontstekingen
Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën
Celvernieuwing is gestimuleerd
De aanmaak van collageen en elastine is gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.
Talgproductie is verminderd
De huid is schoon, zuiver en stralend. Deze behandeling geeft direct een fantastisch resultaat. Daarbij is wel het advies om de bijpassende producten voor thuis te gebruiken, om de werking van de peeling zo goed mogelijk te ondersteunen. Uiteraard zijn de producten van Décaar ook bij ons verkrijgbaar zodat we u een totaal pakket kunnen aanbieden. De peeling kan eenmalig worden ondergaan om de huid een boost te geven, maar het kan ook als kuur worden ingezet. Dit wordt sterk geadviseerd bij een huid met wat meer problemen, zoals acne, couperose en pigmentvlekken.
De behandeling kan het hele jaar worden toegepast en is geschikt voor alle huidtypen zowel mannen als vrouwen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor meer informatie.

Heeft u vragen? Stel deze gerust tel.: 06 51 95 27 44 of via @mail: info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Ik hoop u binnenkort te ontmoeten in de schoonheidssalon.

Groet, Lisette Cadeaubonnen

 

Wilt u iemand verrassen met zijn/haar verjaardag, met de feestdagen, iets anders of zomaar? Dan is een cadeaubon van schoonheidssalon Lisette Boom een leuk cadeau! 

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of behandeling naar keuze!

Of een leuke set huidverzorgingsproducten van Declaré of Decaar. 

Uiteraard wordt de cadeaubon feestelijk verpakt.

Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Bestellen:

U kunt de bon afhalen op afspraak, bel of Whatsapp hiervoor naar tel.: 06 51 95 27 44 of mail naar info@schoonheidssalonlisetteboom.nl