Schoonheidssalon Lisette Boom
“U heeft maar één huid en die verdient de beste verzorging” 

 Nieuws/Acties

 


Lieve klanten,

Je bent weer welkom in mijn schoonheidssalon!

Ik ben zo blij je te mogen berichten dat de schoonheidssalon vanaf 11 mei weer is geopend voor behandelingen.

De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor jou klaar.

Heb je nog een afspraak staan? Dan kun je deze weer definitief in je agenda noteren. Wil je graag een nieuwe afspraak maken? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 51 95 27 44.

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat je wilt weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van klanten en van mij te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag je tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten (beide ter inzage in de schoonheidssalon). Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn schoonheidssalon en daarom willen ik je vragen om onderstaande gezondheidscheck te doorlopen.

Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS, zijn wij verplicht om klanten onderstaande gezondheidscheck te laten doen.

Gezondheidscheck:


Heb je nog vragen? Stel deze gerust tel.: 06 51 95 27 44 of @mail: info@schoonheidssalonlisetteboom.nl


Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten in de schoonheidssalon.


Groet, Lisette 
Cadeaubonnen


Wilt u iemand verrassen met zijn/haar verjaardag, met de feestdagen, iets anders of zomaar? Dan is een cadeaubon van schoonheidssalon Lisette Boom een leuk cadeau! 

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of behandeling naar keuze!

Of een leuke set huidverzorgingsproducten van Declaré. 

Bestellen:

U kunt de bon afhalen op afspraak, bel of Whatsapp hiervoor naar tel.: 06 51 95 27 44 of mail naar info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Uiteraard wordt de cadeaubon feestelijk verpakt.

Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!