Schoonheidssalon

Lisette Boom

 

Nieuws/actiesGun uw huid de nazomer behandeling 

De zomer doet ons in vele opzichten meer dan goed, maar kan het regulerend vermogen van de huid verstoren. Daarom is het goed om uw huid te herstellen, hydrateren en weer in evenwicht te brengen.

De hydraterende nazomer behandeling van 90 minuten nu voor een aanbiedingsprijs van € 55,00  (normaal € 57,00) 

Bij de nazomer behandeling wordt uw gezicht optimaal gereinigd, dode huidcellen worden verwijderd met een zachte peeling. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Modelleren van de wenkbrauwen en eventueel verven van wenkbrauwen of wimpers. De doorbloeding wordt gestimuleerd door middel van een uitgebreide ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. Na de massage volgt een hydraterend masker met aansluitend het Ocean’s Best Hyaluron triple Booster serum.

Dit serum voorziet de huid van een geweldige vochtverzorging, is verfrissend, verkwikkend en vult fijne lijntjes en rimpels op. Het effect zit hem in de combinatie van drie soorten Hyaluronzuur.

En tot slot een op uw huid afgestemde dagcrème en indien gewenst een lichte make up.

Tijdens deze hydraterende nazomer behandeling wordt gebruik gemaakt van de nieuwe producten uit de Hydro Balance lijn van Declaré. Bij het boeken van deze behandeling ontvangt u 10% korting op het Ocean’s Best Hyaluron triple Booster serum van Declaré.

De nazomer behandeling is geldig van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 28 september 2018.

Heeft u interesse in deze hydraterende nazomer behandeling? Neemt u dan contact met mij op.

Tel.: 06 51 95 27 44 of mail naar info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Graag tot ziens.

Vriendelijke groet, Lisette

 

PRODUCT UITGELICHT!


Mooi natuurlijk bruin.
De snelste en veiligste manier om een mooie egale bruine tint te krijgen met Curasano Spraytan, een luxe en snelle zelfbruiner.

Curasano Spraytan is een natuurlijke zelfbruiner, hét gezonde en veilige alternatief, om op een snelle en eenvoudige manier een prachtig egale en goudbruine tint te krijgen, zonder zich bloot te hoeven stellen aan de schadelijke UV-stralen van de zon of het solarium. Aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten.

Curasano Spraytan - 50 ml €12,95
Curasano Spraytan handschoen - €4,95
Nu samen voor een aanbiedingsprijs van € 15,00

Hoe breng je de Curasano Spraytan aan: http://www.youtube.com/watch?v=wMs4U2Uiop0 

Heeft u interesse in de Curasano Spraytan?
Tel.: 06 51 95 27 44 of mail naar info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Deze aanbieding is geldig van maandag 3 september tot en met vrijdag 28 september 2018. Zolang de voorraad strekt.Cadeaubonnen verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of behandeling naar keuze! 

Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!