Schoonheidssalon

Lisette Boom

 


 

Curasano Spraytan Express

 

Welkom bij Schoonheidssalon Lisette Boom, de plek, waar je nu ook in andere jaargetijden een tropisch kleurtje kunt opdoen. 

Het is inmiddels welbekend dat zonnebanken slecht is voor je huid. 
Wil je een lekker kleurtje krijgen, dan moet je minstens een paar keer onder de zonnebank. 

En je hebt altijd wel momenten dat je een mooie bruine teint kan gebruiken. Als je naar een feestje gaat en die mooie jurk aan wilt voor je bruiloft. Als je op vakantie gaat en alvast een lekker kleurtje wilt hebben. Of als je niet in de zon kan of mag. Dan is de Curasano Spraytan Express voor die momenten de uitkomst!
 

CURASANO SPRAYTAN EXPRESS, DE LUXUEUZE EN SNELLE ZELFBRUINER € 29,50

Na het aanbrengen van de duurzame zelfbruinende mist krijgt men onmiddellijk een mooie goudbruine gloed. De opeenvolgende uren zal deze zelfbruiner zich nog verder ontwikkelen en zichtbaar inwerken, de verkregen mooie bruine teint blijft nog verschillende dagen zichtbaar net als bij het natuurlijk proces van bruinen. 

Kijk ook eens bij http://www.youtube.com/watch?v=wMs4U2Uiop0 hoe je Curasano Spraytan Express moet aanbrengen.

Heeft u interesse in de Curasano Spraytan Express?
Tel.: 06 51 95 27 44 of mail naar info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Vriendelijke groet,   Lisette

Voorbehandeling voor thuis:

 • Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 à 2 dagen vooraf met een goede huid-scrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen.
 • Scheren en harsen kan tot 1 dag vóór de behandeling; anders is je huid te gevoelig. 

Op de dag van de Curasano Spraytan:

 • Gebruik op deze dag geen bodylotion, aftershave en parfum. Door het gebruik van deze producten kan het voorkomen dat de teint niet goed fixeert en dat je daar vlekken krijgt.
 • Ook geen vloeibare make-up of dagcrème, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag wel blijven zitten.
 • Draag donkere loszittende kleding na de Curasano Spraytan, omdat de vloeistof in het begin nog wat kan afgeven. Draag het haar na achter.
 • Draag tijdens de Curasano Spraytan een donkere bh, strapless bh of donker hemdje. (Vloeistof is uitwasbaar!). Tip: neem bij een regenachtig weer een paraplu mee!

 Nabehandeling:

 • De Curasano Spraytan droogt snel tijdens het aanbrengen maar heeft ca. 8 uur nodig voor de optimale kleur. Daarom adviseren wij u niet te douchen tot 8 uur na de behandeling.
 • Vermijd transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.
 • Na het douchen de huid droog deppen met een handdoek.
 • Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens het douchen een milde douche-gel te gebruiken. En daarna een hydraterende bodylotion.
 • Vermijd na de Curasano Spraytan tijdelijk het gebruik van sauna en baden.